Nieuws

We behaalden het niveau Best Practice met een score van 94% op onze GVP-audit!!
Om de 3 jaar laten we onze praktijk onderwerpen aan de GVP (good veterinary practice) audit. Op deze audit hebben we dit jaar het hoogste niveau gehaald met een score van 94%! Het spreekt voor zich dat we heel blij zijn met dit resultaat! 94% halen is natuurlijk fantastisch. Toch willen we de volgende jaren blijven gaan voor nog betere en kwaliteitsvolle diergeneeskunde
Marie-Suzanne Davits
We zijn enorm blij dat Marie-Suzanne Davits vanaf 1 maart 2021 bij ons voltijds actief zal zijn als leidinggevende dierenarts gezelschapsdieren! Tijdens de vorige jaren combineerde ze onze praktijk met werk als spoedarts bij de universiteiten van Gent en Utrecht. Hierdoor heeft ze op korte tijd zeer veel ervaring kunnen vergaren. We zijn daarom ook trots dat ze met die ervaring het team en de praktijk verder wil ondersteunen en uitbouwen!
Samenwerking met andere dierenartsenpraktijken in de Kempen
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn starten we vanaf 01/09/2018 een samenwerking met verschillende praktijken in de Kempen. De wachtdienst tijdens het weekend voor de gezelschapsdieren zal afwisselend door één van onze praktijken worden waargenomen.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie