Loop niet het risico dat u uw hond of kat kwijtraakt
Omwille van de wet op de privacy worden de contactgegevens, die gekoppeld zijn aan het chipnummer van uw honden en katten, vanaf 1 mei automatisch anoniem. Die aanpassing maakt het moeilijker om de eigenaar van een verloren gelopen kat of hond op te sporen. U kan er dus best voor zorgen dat deze gegevens terug zichtbaar worden via de website van dog-id of cat-id.
Een goede voeding is zeer belangrijk voor de gezondheid van onze huisdieren. Het voer speelt immers een belangrijke rol bij de spijsvertering, gewichtstoename, het gebit, de huid en vacht, de afweer en de vitaliteit van uw trouwe vriend.
Tegenwoordig is het steeds gemakkelijker om huisdieren mee te nemen wanneer we naar het buitenland reizen. Er moet echter wel rekening gehouden worden met eisen die de verschillende landen stellen i.v.m invoer van een dieren.
Informatie over kittens: basisvaccinaties, ontwormen en overige parasietenbestrijding zoals vlooien en teken.
Wat je moet weten over pups: basisvaccinaties, ontwormen en opvoeding.
Een vaccinatie zorgt voor de opbouw van een afweersysteem via antistoffen tegenover een bepaalde ziekteverwekker. De volgende maal dat uw dier met deze ziektekiem in contact komt zal hij tegen deze aandoening beschermd zijn.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie